ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Съдбата на най-титулувания футболист в света Даниел Алвес ще се реши през есента. Тогава съдът в Барселона ще се произнесе по делото за изнасилване, съобщават каталунските медии.

Бившият футболист е задържан по обвинение в изнасилване на 23-годишна в местна дискотека в новогодишната нощ. Той е застрашен от затвор между 4 и 12 години.

Алвес твърди, че е невинен и интимните отношения с жената са били по взаимно съгласие.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

"Тези момичета дойдоха на нашата маса, не сме искали повече. Забелязах доброто ѝ разположение от начина, по който танцуваше и как се приближи до мен", обясни бразилецът, който игра в Севиля, Барселона, Ювентус и ПСЖ. 

"Казах ѝ да продължим в тоалетната. Тя отвърна, че няма проблем. Казах ѝ, че аз ще отида първи и ще я чакам вътре", разказа преди време Алвес.

Той твърди, че вътре в тоалетната нещата са били много различни от това, което момичето е обяснило. Целували се, правили секс и докато тя му е правела фелацио, го попитала два пъти дали му харесва и той казал "да".

Прокуратурата продължава да се противопоставя на временното освобождаване на 40-годишния бивш бразилски национал, както поиска защитата му, заради риска Алвес да избяга, за да се измъкне от правосъдието.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!