Треньорът на бейзболния Торонто Блу Джейс - Марк Будзински, ще бъде далеч от отбора известно време, след като загуби голямата си дъщеря. Юлия Будзински беше едва на 17 години.

Щерката на треньора е починала при нелеп инцидент, падайки в река и удавяйки се, след като се е подхлъзнала от тръба, съобщиха медиите зад Океана. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Семейство Будзински бяха част от нашето семейство Блу ​​Джейс през последните четири сезона", каза генералният мениджър Рос Аткинс в изявление до медиите. 

"Това е опустошителна загуба! Клубът ни скърби заедно с Марк и семейството му. Познавам Марк Будзински повече от 25 години и винаги съм се възхищавал на отдадеността му като баща и съпруг. Той е обичан и уважаван от целия ни клуб и заема специално място в сърцата на всички ни", добави Аткинс.

За да прекарва повече време със съпругата си Моника и другите си деца Джош и Лили в тежкия момент, Будзински напусна клуба. 

Преди вчерашния мач на Торонто Блу Джейс и Тампа Бей Рейс състезателите, треньорите и феновете отдадоха почит с минута мълчание.