Тъщата на известния по цял свят български кечист Мирослав Барняшев е приета в американска болница в тежко състояние, след като се е заразила с COVID-19. Новината беше съобщена от съпругата на пловдивчанина. Лана, чието истинско име е Си Джей Пери, съобщи, че майка ѝ и баща ѝ са хоспитализирани със симптоми на коронавирус. На профила си в „Туитър“ тя призова всички да се молят за родителите ѝ.

„Майка ми е положителна за COVID-19. Тя не може да диша и е интензивното отделение. Има астма и я подпомагат с изкуствено дишане“, написа 35-годишната американка в „Туитър“.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Баща ми също е позитивен за коронавирус. Молете се за родителите ми. Те не излизат навън... Невероятно е как тогава са се заразили“, съобщи Лана в друга публикация в социалната мрежа.

Това е поредният удар по семейството на Си Джей Пери, нанесен от COVID-19. Както е известно, заради кризата с пандемията от коронавирус Мирослав Барняшев беше съкратен от световната кеч федерация, където се състезаваше под името Александър Русев и беше наричан Българския Брут.