Собственикът на Efbet Цветомир Найденов коментира сутрешното изказване на благодетеля на Левски Васил Божков. Найденов е човекът, подал първите сигнали срещу Божков, довели до разследване, вследствие на което срещу боса на "Нове Холдинг" бяха повдигнати 11 обвинения от прокуратурата.

Божков и Найденов бяха дългогодишни съдружници в "Еврофутбол".

Ето какво заяви Цветомир Найденов пред Sportal.bg:

"Учудвам се от неговата наглост! Като си невинен, идвай в България и го доказвай. Не е ли така? Аз хунта в България не виждам, вие виждате ли? Има хиляди престъпници в България, които си намират адвокати, явяват се на разпити и в съдебни заседания, за да защитават тезата си. Ако ви повдигнат обвинения, вие ще избягате ли в Дубай или ще се опитате да доказвате тезата си?

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Нека даде акциите на феновете на Левски, феновете ще му покажат как ще се оправят. Васил Божков е мутра от непосочена от него категория. Той създава проблем на човек, после човекът отива при него да му го реши и бива заграбен. Той това се опита да ни го приложи и на нас.

Аз подадох сигнал, истинността на съответните сигнали се проверява от компетентните органи - щом са преценили, че има основание да се повдига досъдебно производство, има задържани хора, значи има истина в сигналите. Надявам се всичко да свърши с осъдителна присъда.

Това че Васил Божков е бил дисидент преди 1989 година е най-големият виц, който съм чувал. Той беше комарджия! Явно той е първият дисидент-комарджия през социализма. Излиза, че тогава е имало много дисиденти по градинките, където са играли барбут. Явно Божков е бил до д-р Желю Желев, д-р Петър Дертлиев. Сигурно е бил в Русе или в градинката "Кристал". Може да е играл барбут в "Кристал" и по случайност да е изял някоя палка заедно с дисидентите. 

Според не е истина и че от прокуратурата не го търсят. Смятам, че е търсен за разпит по телефона. За първи път от 30 години се намериха достойни хора - прокурори и следователи, да озаптят този, който 30 години биеше, корумпираше, изнасилваше и убиваше безнаказано, а сега са наричани от същия този хунта. Това огромна наглост!

За първи път се намериха хора в тази държава да озаптят най-тежкия криминален престъпник през последните 30 години - убивал, изнасилвал, пращал да бият хора, корумпирал всичко живо. Сега, когато дойде време да плаща за постъпките си, почна да говори за хунта. Ако това е хунта, да закриваме тази държава. Главният прокурор нали каза кой е поръчал побоя над Слави Ангелов.

Това че някой се опитвал да му вземе бизнеса, е пълен смях! Напротив - той взе много бизнеси. Лъжа е и това за певицата ЛиЛана - гадже, любовница му беше. Той казва, че не я познава, а аз съм я виждал в офиса му. Стоя зад думите си. Както стоя твърдо и зад думите си за заплахите за убийство, за изнасилванията и т.н. Това е един човек, който го е страх от правосъдието".