Бизнесменът Цветомир Найденов разобличи поредните лъжи на укриващия се от родното правосъдие Васил Божков. Собственикът на „Ефбет“ обяви, че в двете хазартни фирми на Българския Ел Чапо са работили по-малко от 400 човека на трудов договор, а не хиляди, както твърди обвинения в 18 тежки престъпления беглец в Дубай.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

ПУБЛИКАЦИЯТА НА ЦВЕТОМИР НАЙДЕНОВ ВЪВ „ФЕЙСБУК“
Фъфлещият убиец Васко Черепа е в серия! Вече се оплита в лъжите си жестоко. Доскоро твърдеше, че си е плащал данъците както е по закон, сега казва, че при “новия данък” Лотарията и Еврофутбол е трябвало да се закрият и да останат хиляди служители без работа, та затова не плащал коректно. Сега да кажа каква е истината: Лотарията нямаше да печели по 100 млн. на година, а щеше да печели по 30 млн., а Еврофутбол нямаше да печели по 40 млн. на година, а щеше да печели по 10 млн. на година.

В Еврофутбол и Лотарията няма хиляди служители на щат, а на трудов договор са под 400 човека и в двете фирми заедно и то, защото щатът винаги е бил раздут, предвид монополното им положение.

Черепа се жалва, че бил изхвърлян от всеки бизнес постепенно... Обяснението ми е, че така става с всеки рекетьор, влязъл в даден бизнес и бизнесът е нормално да го изхвърли като чуждо тяло.

Специално за хазартния бизнес - забрави, че 1993 година Стефан Найденов го взе в бизнеса с Еврофутбол и игралните зали и 2019 г за благодарност скочи да го убива и заграбва... Не, Чери, не става така, сладурче такова!

А това за политиците и недаваните подкупи преди 2015 г са такива лъжи, че още се смея с глас...“