На 63-годишна възраст почина Антон Попов - човекът, който почти 30 години управляваше успешно Националния стадион "Васил Левски". Той ръководи съоръжението от 1984 до 2013 година, когато бе освободен. 

Все още няма информация за причината за смъртта на Попов, а новината бе разпространена от Асоциацията на българските плувци.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Попето, както го наричаха приятелите от спорта, беше елитен плувец от известната велинградска школа. Ще остане завинаги в историята като специалистът, ръководил най-дълго най-големия спортен обект в България. Попето беше управител на Националния стадион "Васил Левски" цели три десетилетия. Именно на арената, на решаването на постоянно възникващите проблеми по подръжката и при експлоатацията и развитието на стадиона, преминал под управлението и грижите на Антон през няколко етапа на разрастването и модернизирането си, Попов посвети живота си. Той беше също така активен деятел и приятел на работническия спорт в България.

Роденият през 1958 г. Антон Попов завинаги ще остане в сърцата и душите на всички, които го познаваха, като корав мъж, който ценеше безкрайно истината и държеше докрай на думата си. С лек характер, винаги беше душата на компанията. Него всички го обичаха - защото раздаваше без да се пести добро настроение...

Бог да те прости, Тони! Лек път на душата ти!", написаха от Асоциацията на българските плувци.