Германският футбол се готви за подновяването на сезона в Бундеслигата, но един отбор се оказа в капана на заразата от COVID-19, след като започна тренировки и се готвеше за мачовете.

В петък вечерта Кьолн обяви, че трима от клуба са инфектирани с коронавирус. Това е станало ясно, след като всички играчи и треньори са били тествани в последните дни. Сега мнозина се питат дали това няма да попречи на плановете за рестарт на шампионата.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

„Козлите“ не съобщават имената на заразените. Известно е само, че те нямат симптоми и в момента са поставени под 14-дневна изолация. В същото време от клуба не спряха заниманията на отбора, като тренировките се провеждат под стриктно съблюдаване на хигиенните и противоинфекциозни мерки.

Както е известно, в Бундеслигата се готвят да подновят първенството в най-скоро време. През следващите дни се очаква решението на канцлера Ангела Меркел и на правителствата на отделните провинции, които трябва да се произнесат дали одобряват рестарт на шампионата при мерките, предложени от Германската футболна лига.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!