Топмоделът Кася Ленхард е открита мъртва в апартамента си в Берлин, съобщи "Билд". На 2 февруари звездата на Байерн (Мюнхен) Жером Боатенг официално обяви раздялата си с 25-годишната красавица.

Ленхард е родена в Полша и става известна през 2012 година с участието си в шоута на модела Хайди Клум - "Следващият топмодел на Германия". 

"Вчера около 20:30 часа имаше полицейска операция в Шарлотенбург по подозрение за самоубийство. В дома е намерен безжизнен човек. Няма индикации за намеса на трета страна", съобщиха от полицията в Берлин. 

Наскоро Кася катастрофира с автомобила си, а в кръвта й бе открит алкохол.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Топмоделът и Боатенг имаха връзка малко повече от година. Заради нея бившият национал на Германия изостави сексбомбата Ребека Силвера, която първа в "Инстаграм" съобщи за връзката му с Ленхард. Двете подеха война в социалните мрежи, която завърши с официално извинение на Кася. Сега пък беше неин ред да се оплаче от Жером: „Прекратих връзката ни заради всичките му лъжи и постоянни изневери. Той пак се вписа в обичайния си образ. Желая му всичко добро".

32-годишният Жером побърза да се извини и преди дни написа в социалните мрежи: "Съжалявам за всички, които нараних. Особено бившата ми приятелка Ребека и децата ни. Аз също съм разочарован от себе си. Един мъж трябва да поеме отговорност и да мисли за семейството си. Това правя и сега".

Боатенг има син на 5 години от първата си сериозна приятелка - Шерин Сенлер. Имат и дъщери-близначки - Солей и Ламия, които на 8 март ще навършат 10 г. С Шерин Боатенг се разделя също заради изневери.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)