Семейството на един от най-популярните спортисти в Източна Европа беше сполетяно от невероятна драма. Словенският колоездач Тадей Погачар в момента се опитва да спечели трета поредна титла от Тур дьо Франс, но мислите му постоянно са с неговото семейство в родината му.

Братовчедката на спортната звезда – 10-годишната Юлия е в неизвестност вече 241 дни. 23-годишният колоездач използва профила си в „Инстаграм“, за да призове света за помощ малко преди тазгодишното издание на Обиколката на Франция.

„Помощ! Малката ми братовчедка е изчезнала“, написа Погачар.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

От 3 ноември 2021 г. няма никаква следа от Юлия. Бащата на момичето Петер, който е чичо на Тадей Погачар, дори е създал специален сайт, в който споделя всичката информация, до която успява да се добере.

Малкото момиче изчезва заедно с майка си Мелиса и още двама души в Испания. Тъй като Мелиса и другите двама са последователи на сектата „Lana Praner z Gospodi“, Петер Погачар се притеснява, че дъщеря му е била отвлечена от групата.

„Лана и нейните последователи са радикални вярващи в теориите за конспирациите. Според тях богатите хора се опитват да поробят населението на Земята, че 5G е опасно, че тестовете за COVID-19 и ваксините вкарват микрочипове в човешкия организъм, а самолетите ни тровят със своите кемтрейлс и т.н.“, пише Петер Погачар на сайта.