Внезапна смърт хвърли в ужас тенис легендата Аранча Санчес Викарио, съобщават испанските медии.

Известният бракоразводен адвокат Морис Кънтър, който се грижеше за интересите й в делото с бившия й съпруг Хосеп Сантакана, си отиде само за 20 дни след рак и последвали усложнения.

Дългогодишната близка приятелка на футболната ни звезда Христо Стоичков от годините му в Барселона призна, че се чувства объркана след кончината му, но отрече информациите, че остава без правна защита.

"Отиде си за 20 дни и се чувствам объркана. Никой не си е представял, че това ще се случи", коментира тя и допълни, че работи с други две адвокатски кантори, които да се грижат за интересите й.

Припомняме, че 48-годишната Викарио загуби милиони след измама от свои близки през 2012 година, а от 2019-а се бори с бившия си съпруг Хосеп Сантакана за подялба на имуществото, макар двамата да имат предбрачен договор, който може да я остави без пукната пара.

Кънтър е един от най-известните адвокати в САЩ, работил с бейзболиста Алекс Родригес, актьора Джъд Лоу и други, а по неофициална информация тарифата му за час е невероятните 700 евро.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)