Въоръжен мъж е бил арестуван за проникване в дома на спортна звезда с намерение да я отвлече. В продължение на четири часа Филип Томас-младши е причаквал своята жертва в нейния дом. Целта на атаката му е била 26-годишната Дариа Беренато, която се състезава в кеч боевете с прозвището Соня Девил.

Според американските медии, Томас-младши от години е следял действията на Беренато в социалните мрежи. Полицията в Тампа Бей обяви, че той в продължение на осем месеца е планирал похищението на кечистката.

Нападателят първо е изчаквал на верандата на къщата на Беренато, а след като тя си легнала в 2:43 през нощта, е влязъл във вътрешността на дома през френски прозорец. С това си действие обаче е активирал алармата. Така спортистката е видяла нападателя и се е обадила на полицията.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

При пристигането на патрула, Филип Томас-младши все още е бил във вътрешността на къщата. При арестуването му са били открити нож, пластмасови връзки за кабели (т.нар. свински опашки), тиксо, спрей и други принадлежностти. Той е признал, че е искал да отвлече Дариа Беренато.

Срещу нападателя са повдигнати обвинения в преследване, въоръжено проникване в чужда собственост и опит за похищение. Властите разкриват, че той постоянно е следял публикациите на кечистката в социалните мрежи, като ги е коментирал и споделял.