Нова порция признания за проблеми в брака направи любимата на тенис звездата Новак Джокович - Йелена. За проблемите на двамата се говори отдавна, а сега тя разкри в последното си интервю пред списание Story, че не е била съвсем щастлива.

"Имаше момент, в който опитвах да се състезавам с него. Той получаваше всичко, а аз никакво признание. Не ми харесва тези стереотип на спортните половинки - там сме, за да си мълчим и да помагаме на известните си мъже. Честно казано, преди ме болеше и много се ядосвах, че хората ме знаят само като "жената на Джокович".

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Вложих всичките си сили и посветих живота си на него, но Новак е като дете. Изисква постоянно внимание. Посветих се на него и неговите нужди, след което се почувствах разочарована, че моите собствени не са удоволетворени. Бях много разочарована, но той не е виновен за нищо.

Разминавахме се за много неща и имахме различия. Той искаше да пътува и да прави разни неща, а аз не можех да го следвам.

След това дойде раждането на първото ни дете - Стефан. То промени всичко. Тогава разбрах, че трябва да отделям време и за себе си. Разбрах, че за да съм добра майка, трябва да съм добре физически и емоционално. Искам да правя нещо, защото ми харесва, а не защото трябва. Научих се да намирам смисъл Сега мисля, че всички проблеми, които имахме, ни направиха по-силни", разкри Йелена Джокович.