Съпругата на световния шампион по бокс Олександър Усик – Екатерина, направи обръщение към руските войници от бомбоубежище в Украйна. Жената на известния украински спортист остана в Киев, въпреки войната между Украйна и Русия. Мъжът й пък защитава родината си на фронта.

"Обръщам се към цяла Русия, вече е безполезно да общуваме с Крим. Момичета, майки, жени, баби, моля не пускайте мъжете си, скрийте ги някъде! Защото тук те са просто пушечно месо. Само месо. Ние сме унищожени, вие сте унищожени! Не знам кога ще свърши това, още колко трупове!? Не ги пускайте, защото ние ще се бием", написа Екатерина в социалните мрежи. 

Бойците на Кадиров удариха дома на Усик

"Не пускайте мъжете си, скрийте ги някъде. Нивите и пътищата са осеяни с труповете на вашите войници. Русия не иска да ги приеме, в Беларус също отказват да ги вземат. Влаковете отпътуват без да вземат труповете на руските войници. Русия казва, че няма руски смъртни случаи, били минимални, но това не е вярно. Толкова много от вашите войници загиват. Това са наистина обикновени хора, които просто умират. Спасете децата си!", обърна се жената на Усик към Русия.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Не сме спали от една седмица. Гледаме къщата си и се надяваме да не бъде съборена от нашите „братя” руснаци, които много се грижат за нас и ни „помагат”. 

Още веднъж искам да благодаря на Крим за това, че не ни подкрепяте... Силно се надявам, че няма да бъдем унищожени до дни и украинската ни кръв няма да бъде върху ръцете ви, по дяволите”, коментира още Екатерина Усик, която по-рано съобщи, че домът на семейството в селището Ворзел (Киевска област) е бил обстрелван от бойците на чеченския лидер Рамзан Кадиров, изпратени на войната в Украйна.

Катрин нарича кримчани страхливи, защото не смеят да се противопоставят публично на агресията на Владимир Путин.

"Не знам, няма гадове като вас на света. Всички ми пишете - на телефона ми, на историите в социалните мрежи, молите ме да не споделям какво чувствате към нас", възмути се Екатерина и дори напсува гражданите на Киев.

Съпругата на Александър Усик добави, че не обича да псува и знае, че това е грях. "Ако останем живи, признавам си, никога през живота си няма да измиете съвестта си. Никога!".