Най-известната българска снаха в Америка Лана стана жертва на поредната чистка в една от най-известните спортни организации в света. 36-годишната блондинка, чието истинско име е Си Джей Пери, беше уволнена от Световната кеч федерация (WWE).

Тя е сред шестте участници в известните шоу спортни събития. Останалите са Браун Строуман, Алистър Блек, Руби Райът, Мърфи и Сантана Гарет.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Уволнението на Лана се приема за изненада, тъй като тя беше една от най-популярните участнички при жените, въпреки че няма нито една спечелена титла. Само два дни преди неприятната новина, тя участва в изключително зрелищен мач със своята партньорка Наоми.

Както е известно, само преди година (на 15 май 2020 г.), българският съпруг на Лана – Мирослав Бърняшев, също беше уволнен от WWE. Той стана жертва на първите съкращения във Федерацията, която се опитваше да намали разходите заради пандемията от COVID-19. Бърняшев се състезаваше под псевдонима Александър Русев. Сега той е част от Ол Елит Реслинг (AEW), където участва с името Миро.