Вече бившият спортен министър Радостин Василев съобщи какво е направил в последните часове от управлението си. "След решение на съвета на директорите на Национална спортна база, бе връчено уведомление, чрез ЧСИ, до официалния наемодател – „Ем фууд енд кетъринг", за прекратяване на договор за наем на Плувен комплекс „Диана” и терен, върху който е изграден настоящият „Бар енд Динър 101“, информира Василев, който има стара вражда с ресторанта, в който преди време нахлу и заради това бе викан и от прокуратурата.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Радостин Василев написа още във "Фейсбук": 

"След редица проверки, в това число от ръководството на НСБ, НАП, Столична община – район Изгрев и др., са налице редица неизпълнения по Договора, сключен през 2016 година от бившето ръководство на НСБ. Включително беше установено и незаконно строителство, от една страна, и от друга страна, нерегламентирано използване на площи повече от уговореното по договор, както и парични задължения.

Наемателят има 5-дневен срок, в който следва да освободи обекта и да върне държането. В понеделник - 11:00 часа, комисия от НСБ следва да го приеме доброволно. Нека видим докъде ще стигне наглостта и безочието на представителите на мафията, които са окупирали спортните имоти.

И още две добри новини:

Както обещах на спортната общественост в Петрич, официално беше подписан договорът между „Национална спортна база“ ЕАД и Община Петрич за отдаване под наем на част от НСБ „Цар Самуил“ – само спортните обекти на територията на базата. Това беше и депозираното искане от Община Петрич, удовлетворено от „НСБ“ ЕАД и Министерство на младежта и спорта след години чакане. Общината става стопанин на стадиона с лекоатлетическата писта, сградата на съблекалните, сградата за баскетбол, сградата за обща физическа подготовка, спортната площадка с изкуствена настилка, площадката за хандбал и тенис корта.

Издадох лиценз на "Федерация адаптирана физическа активност България" (ФАФАБ) за развитие на повече от един спорт по следния обединяващ принцип: за хора с ограничени способности или здравни проблеми съобразно техните интереси и възможности".

 

Здравейте, приятели! Днес – 02.08.2022 г., след решение на съвета на директорите на НСБ, бе връчено уведомление, чрез...

Публикувахте от Радостин Василев в Вторник, 2 август 2022 г.