Жестока трагедия разтърси известната актриса Моника Белучи. 55-годишната италианка научи за внезапната смърт на своя бодигард. На 56-години почина Зоран Веич, но медиите не съобщават причината за кончината му.

На младини сърбинът е бил професионален състезател по бодибилдинг. Освен националната титла на Югославия през 1991 г., той е печелил различни състезания в Гърция, Унгария, Германия, Италия и САЩ.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

След като напуска разтърсваната от войната Югославия, Веич се мести в Гърция, а след това отива да живее в Италия. Там си вади лиценз за професионален бодигард. Първо работи за местен богаташ с огромни връзки. Това помага на сърбина също да завърже добри контакти.

По този начин Зоран Веич става бодигард на Моника Белучи и в продължение на много години е неотлъчно до известната актриса и нейното семейство.

„За мен тя се превърна в нещо като сестра. Преди да се заема с нейната охрана, Моника Белучи беше пазена от четирима въоръжени мъже. Аз бях човекът, който я пазеше най-близо. Затова нямах право да имам лош външен вид, тъй като тя посещава много светски събития“, призна само преди два месеца Веич в интервю за сръбския в. „Телеграф“.