ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Загиналият в автомобилна катастрофа бивш треньор на ЦСКА, Литекс и Славия Миодраг Йешич преди години загуби и дъщеря си при пътен инцидент. Медиите в родината му Сърбия припомнят трагичната случка. 

19-годишната му дъщеря Йелена претърпява катастрофа, докато той е начело на тунизийския Сфаксиен. Момичето по-късно почива от вътрешен кръвоизлив поради небрежност на лекар.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Когато сяда за втори път на пейката на родния си клуб Партизан (през сезон 2006/2007), Йешич говори в едно от интервютата за голямата трагедия, обяснявайки, че го е потопила в огромна тъга и депресия. 

"В бизнес и спортен план всичко вървеше както трябва, но се случи нещо, което ме разби напълно. Едно телефонно обаждане промени всичко. Бившата ми съпруга Йелена ме информира, че дъщеря ни е претърпяла автомобилна катастрофа и аз веднага излетях от Тунис за Белград, и от страх от лоши новини ме беше страх да кацна в Сърбия. Не можех да понеса факта, че дъщеря ми почина", разказва тогава Йешич.

"Йелена дори нямаше драскотини при пътния инцидент. На място имало екипи на Спешна помощ, които веднага са я откарали в Спешния център. При първите прегледи всичко било наред, но когато лекарят, който правил ехографа този ден, трябвало да направи снимка, бил заспал и никой не смеел да го събуди, защото му било неудобно. Така ми казаха. Йелена имала вътрешен кръвоизлив и почина няколко дни по-късно. Ако лекарят незабавно беше направил ехографа, тя щеше да е жива", казва още бившият треньор на ЦСКА, който сега също загина при катастрофа.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

 

Тъжна вест: Бившият треньор на ЦСКА, Литекс и Славия Миодраг Йешич загина в катастрофа в родината си Сърбия!...

Публикувахте от Blitz Sport в Четвъртък, 8 декември 2022 г.

 

 

Oт родния му клуб Партизан също изказаха съболезнования към близките му.