Легендите на Етър Красимир Балъков и Цанко Цветанов ще гледат от ложата на стадион „Ивайло“ днешното домакинство на великотърновци срещу Дунав от 17 кръг на Първа лига, пише „Меридиан Мач“. Срещата започва в 17:45 часа. Бившите футболни национали са част от Управителния съвет на „болярите“ и ще се опитат да вдъхнат тима на Станислав Генчев в битката на дъното на класирането.

„Виолетовите” ще гонят задължителна победа срещу русенци, за да се измъкнат от 12-ото място, което според мнозина не подхожда на представянето им. Вече стана ясно, че централният защитник Венци Василев пропуска мачовете до края на годината и ще бъде на линия чак за началото на зимната подготовка.

Под въпрос за срещата е халфът Никола Колев, който лекуваше контузия през седмицата, и старши треньорът Станислав Генчев ще решава за участието му в последния момент. Всички останали са здрави. Играчите обявиха, че ще търсят реванш пред феновете за загубите в Пловдив и Стара Загора. Етърци се нуждаят от максимален брой точки в оставащите мачове с Дунав, Пирин и Славия, за да се придвижат към средата на класирането.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма