Главният мениджър на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков изрази задоволство от победата с 1:0 над носителя на Купата на Литва Стумбрас (Каунас) в контрола, която се игра в турския курорт Анталия.

„Стана много здрав мач, много добри проверки се получават в Анталия. Играхме организирано, доволен съм от амбицията на момчетата. Играхме срещу един от най-добрите отбори досега”, заяви Балъков.

„Ние сме в тренировъчен процес и си вършим работата. По-добре сме в дефанзивен план, но в офанзивен доста имаме да работим. Но крачка по крачка коригираме. Вече сме в четвъртата седмица от подготовката, настъпва умора, но трябва да я превъзмогват. Търпението на момчетата се възнаграждава. Резултатите от контролите не са важни, но все пак им дават самочувствие. Тук е вече и немският физиотерапевт, оформи се хубав медицински щаб. Условията за подготовка мога да определя като перфектни, за което благодарим на ръководството на Етър”, допълни един от героите на българския национален тим от Мондиал 1994 в САЩ.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА 
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018