Треньорът на Етър Красимир Балъков даде своето мнение след края на мача, който неговият тим спечели с 3:0 срещу Дунав (Русе). Наставникът на болярите заяви, че не е доволен от първата част на срещата, като коментира шансовете на своя тим за класиране в Лига Европа.

"Безпроблемни успехи няма, през втората част играхме умно, това беше най-важното на базата на това, вкарахме трите гола, за 90-те минути не съм доволен, станаха и първото полувреме някои неща, но през второто съм по-доволен. С много ефективност, реализирахме и рано първия гол, след това стана лесно", каза Балъков.

"Върша си работата, хората се радват, ако искат играчите да са в първата шестица трябва да подобрим нещата като постоянство, след първия мач, идва втория, след това третия, на базата на резултатите ще стане ясно, къде ще бъдем. За да атакуваме евротурнирите трябва да имаме 4 пъти по-голям бюджет, аз съм реалист, отборът расте, когато играе срещу силни отбори, аз искам да сме в първата шестица", добави треньорът на "виолетовите".

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка