Мениджърът на Етър Красимир Балъков коментира контролата, която неговият отбор спечели срещу Ботев (Враца) с 4:2. Той заяви, че е доволен от лагера на "виолетовите" през почивката за националните отбори, като добави, че иска от своите повече постоянство.

"Проверката бе част от тренировъчния лагер, който почти завърши, остава ни още един ден. Хубавото е, че доста добри неща станаха с топката, притежавахме я по-дълго време, играхме с по-голямо самочувствие. Нещата се получават по-добре. Влизането на Лас Мане даде "свежа кръв" в отбора, има движение, желание. Това са хубавите неща", каза Балъков след контролата.

"Другото е, че трябва да работим върху постоянството си и въпреки, че бе приятелски мач, не трябваше след 4:0 да допускаме такива елементарни голове. Но резултатът изобщо не ме интересува", добави мениджърът на Етър. 

"Иначе като цяло съм доволен от целия лагер. Направихме в паузата един хубав тренировъчен процес, който се надявам да даде плодове и за по-нататъшните мачове в Първа лига", завърши Красимир Балъков.