Двете нови панамски попълнения Ромеш Ивей и Мартин Моран дойдоха днес в Етър и се присъединиха към тима, съобщават от клуба. Двамата пристигнаха от Панама с полет през Франкфурт и вече са на стадион “Ивайло”.

Ромеш Ивей и Мартин Моран идват при “виолетовите” със статут на преотстъпени от настоящия си клуб Индепендиенте до края на календарната 2022 година и на тях ще се разчита да помогнат сериозно на тима в борбата за завръщане в елита.

През миналия месец Мартин Моран е изиграл 4 мача, а Ромеш Ивей – два за настоящия си клуб. И двамата са проектонационали на Панама. Ивей вече игра за “виолетовите” в Първа и Втора лига през 2021 г. и остави отлични впечатления с изявите си. 20-годишният опорен халф Мартин Моран пък е съвсем ново попълнение.

Ивей и Моран направиха днес индивидуално възстановително занимание, а от утре се включват в тренировките на “болярите”. Те обаче няма да пътуват за предстоящия мач срещу Марек в сряда, тъй като се очаква издаването на работните им визи. В Етър очакват още до края на този месец двамата да се включат в официалните мачове.

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2021/2022