Треньорът Емануел Луканов остана разочарован от съдийството при загубата на Етър от ЦСКА 1948 с 0:1 в последния мач от шестия кръг на efbet Лига.

“Нищо не се обърка. Ние си действахме по план. Първото полувреме беше доста плахо от наша страна. Не успяхме да задържим топката. Имаме футболисти на контраатака, но за да направиш контраатака трябва да отнемеш топката в средата на терена и да рестартираш. Това не се случваше поради плахата ни игра. Второто от първата до последната минута имахме положения”, започна Луканов след мача.

“Искам да апелирам. Ние само губим заради ВАР. Не знам как всеки казва, че има дузпа срещу Ивайло Димитров. Един човек не може да види. Това не мога да го разбера. Със Славия губим мача, защото не може да се докаже, че е от засада. Преди това има дузпа срещу Тошев. Срещу Черно море има дузпа. Срещу Берое смея да кажа има фал срещу вратаря. Днес пак има дузпа. Не знам какво да кажа, какво да си мисля. Колкото и нерви да имаш, колкото и културно да се държиш, аз не мога да го приема. Това не е справедливо. Аз съм за справедливостта. Когато сме слаби или надиграни няма проблем. Второто полувреме опитахме, вкарахме всички офанзивни футболисти, рискувахме. Те започнаха да бавят играта. Имахме ситуации, още в първата минута на Янко Ангелов. Не забравяйте, че играем срещу много силен отбор. Отборът на ЦСКА 1948 си изигра мача първото полувреме с бързина, динамика. Второто полувреме беше изцяло наше. Опитахме се да изравним, дори да победим”, добави наставникът на Етър.

“Като не вкарваш разбира се. В следващите моменти вкарваме гол, повеждаме, но ни липсва солидност в защита. Липсва ни и едното и другото”.

“Нищо не тежи. Излязоха агресивно през второто полувреме. Играхме срещу един от най-силните отбори в групата. Представянето е добро. Би трябвало да я изстрадаме тази първа победа. Няма да е лесно”.

“Мислим да се възползваме (б.р. от проблемите в Ботев Пловдив). Това е много силен отбор с бюджет може би като на Лудогорец. Липсата на точки им е проблем. Ще ги разгледаме и разучим. Трябва да спечелим”, завърши Луканов за следващия съперник на "виолетовите".