Завърналият се в елита Етър (Велико Търново) опитва да задържи един от основните си футболисти - Крум Стоянов, разбра БЛИЦ.

31-годишният ляв защитник беше с основен принос за класирането на "болярите" в групата на майсторите. Бързакът от Сливен, който може да играе и по лявото крило, записа 30 мача през изминалия сезон във Втора лига с 2 гола и 15 асистенции. Повече има единствено колегата му в защитата Георги Ангелов (32 двубоя).

Договорът на Крум Стоянов с Етър изтече, като ръководството вече му е предложило нов контракт.

Интерес към него проявяват няколко отбора от Еfbet Лига.

Крум Стоянов е роден на 1 август 1991 г. Играл е в “А” група с Черноморец, преди това е бил и в Поморие. През 2014 г. преминава в Славия, после в Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив). С “канарчетата” е носител на Купата и на Суперкупата на България. За кратко беше и в Динамо (Минск, Беларус). 

От 2018 до началото на 2020 г. Крум Стоянов бе играч на Етър и имаше сериозен принос за успехите на отбора, като записа 46 мача и 2 гола, извикан бе и в националния тим. После игра за Берое, Арда и ЦСКА 1948, за да се завърне на стадион "Ивайло" в началото на юли миналата година.