Етър представи словенския вратар Кристиан Секулич, съобщават от клуба. Договорът му е за срок от година и половина. Кариерата на 23-годишния страж започва в босненският Рудар, а кариерата му продължава в словенските Олимпия (Любляна) и Целье.

Ето какво написаха от Етър:

23-годишният словенски вратар Кристиан Секулич е най-новото попълнение на Етър. Днес двете страни подписаха договор за година и половина.

Кристиан Секулич е роден на 22 юли 2000 г., висок е 194 см. Има мачове за Словения U18 и U19. Първият му клуб е босненският Рудар, а кариерата му продължава в словенските Олимпия (Любляна) и Целье. Вратарят бе на подготовка с Етър по време на лагера в Поморие и игра в последните контроли, след което получи одобрението на треньорския щаб.

Той става петото ново попълнение на "виолетовите" тази пролет след левия бек от Франция Жан-Марк Тибуе, белгийския вътрешен халф Йоаким Карсела, финландското ляво крило Дидис Лутумба-Пита и централния нападател от "Янтра" (Габрово) Иван Василев.

"Играл съм в Словения в Целье и Олимпия (Любляна), моят роден клуб е Рудар в Босна и Херцеговина. Сега съм в Етър и съм много щастлив да съм част от отбора! Знам, че Етър е клуб с много богата история и се радвам да бъда част от него.

Мисля, че клубът и хората в него са много добри. Надявам се, че ще постигнем добри резултати през пролетния полусезон и ще успеем да останем в Първа лига!", сподели Кристиан Секулич след подписването на договора си.