ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Съдийската комисия към БФС излезе със становище във връзка със скандалите от мача Етър - ЦСКА (0:1) в сряда. Домакините обвиниха ВАР, че неправилно им е отменен гол в последните секунди на двубоя. Отделно „виолетовите“ протестират и за фаул преди попадението на „армейците“.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

В крайна сметка се оказва, че ВАР съдия е предоставил неправилен кадър за ситуацията в края на мача. На него не се разбира дали има засада или няма. БФС публикува верния кадър, според който голът е правилно отменен. Въпросният рефер е наказан.

Написаното в сайта на БФС:

Във връзка с обществения интерес, възникнал около отсъжданията на съдийската бригада на мача от ППЛ между Етър и ЦСКА и постъпилото в БФС писмо от г-н Даниел Панов, Съдийската комисия държи да внесе следните уточнения:

Решенията на съдийската бригада в този двубой са напълно коректни, а причина за възникналата полемика е грешният кадър, който VAR съдията Ивайло Ненков е подал към телевизионния оператор при ситуацията за отменения гол на Етър в края на двубоя. Съдийската комисия анализира действията на VAR съдията, чиито права ще бъдат спрени.

СК изразява категорично становище, че компютърните графики, които показват ситуациите за засада, не могат да бъдат манипулирани.

ГРЕШНИЯТ КАДЪР

КОРЕКТНИЯТ КАДЪР ОТ ВАР