Завърналият се в елита Етър (Велико Търново) ще приеме Локомотив (Пловдив) на градския стадион в Ловеч. Двубоят, с който ще бъде открито новото първенство в Първа професионална лига, е този петък от 18:45 часа. Шест лева ще струват билетите за първия домакински мач на "виолетовите".

По инициатива на кмета на Велико Търново Даниел Панов цената на билетите е сред най-ниските в групата. Целта е повече хора да гледат любимците си срещу пловдивските "железничари". Децата до 7 години ще влизат безплатно. Ученици, студенти и пенсионери над 60-годишна възраст ще плащат по 3 лева.

Билетите за мача ще се продават от сряда на две места едновременно. В сряда следобед, в четвъртък през целия ден и в петък до 15:00 часа те могат да бъдат закупени в офиса на ОП "Спортни имоти и прояви", който се намира до Зоналния съвет на БФС, вляво от централния вход на спортния комплекс "Ивайло".

Освен това в трите дни от 11:00 до 15:00 ч. за продажба на билети ще бъде отворена и касата в северозападната част на стадиона, от страната на Спортния диспансер. В петък от 16:30 часа билетите ще се купуват на две каси на стадиона в Ловеч.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма