Помощник-треньорът в Етър Тодор Колев и футболната звезда Иван Стоянов се сбиха на тренировка. Новината долетя от Велико Търново, където на заниманието във вторник двамата си разменили крошета. След мелето Стоянов потърсил помощ, облян в кръв. 

Каква обаче е причината да се стигне до инцидента? Въпросът вълнува футболната общественост, най-вече тази във Велико Търново, след като за сбиването им се тръби по всички медии. БЛИЦ прави опити да се свърже с Колев и Стоянов, но те не отговарят на обажданията.

Следящите под лупа представянето на Етър и случващото се в клуба са учудени от новината за случилото се на терените на Спортното училище в старпорестолния град. Запознати разкриха пред БЛИЦ, че Тодор Колев и Иван Стоянов са големи приятели. Очевидно обаче е назрял конфликт между тях, защото току-така не може да се стигне до сбиване.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Припомняме, че двамата бяха съотборници първо в Лудогорец, след което и в Етър. 39-годишният Тодор Колев е помощник на старши треньора на "виолетовите" Росен Кирилов. Иван Стоянов е 36-годишен, племенник е на Йордан Лечков.

По-късно днес или утре се очаква да стане ясно решението на ръководството на Етър относно инцидента.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020

Toдор Колев (най-вляво) и Иван Стоянов (най-вдясно):