Етър гостува на Арда в поредния кръг от еfbet Лига. Мачът е в понеделник, 30 септември, от 17:30 часа на стадион „Лаута“ в Пловдив, където домакинства тимът от Кърджали.

Сериозни кадрови проблеми имат етърци за срещата. Не се оправдаха очакванията, че нападателят Даниел Младенов ще се възстанови. Неприятното за "виолетовите" е, че настоящият голмайстор на първенството е аут не само за този двубой, но и за следващото домакинство с Локомотив (Пловдив). 

„Яни Пехливанов и Румен Руменов също излизат извън строя след контузиите си срещу Витоша. Фло Боджадж и Никола Колев пък имат хронични травми, Иван Петков още се възстановява. Тъкмо липсата на шестима основни играчи повлия на представянето ни срещу Ботев (Гълъбово). Изключително трудно ще ни е и в предстоящите два мача с Арда и Локомотив (Пловдив), но това е положението“, коментира старши треньорът Росен Кирилов. В тази ситуация той ще допълва групата и с юноши. 

Етър обаче не отписва мача и се надява да добави точки към актива си. „Трудно ще е, но няма да вдигаме бялото знаме. Реално отборът ни ще е по-комплектован чак след паузата в първенството за мача с Дунав“, добави Росен Кирилов.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ