Наставникът на Етър Емануел Луканов беше много разочарован след загубата у дома с 0:1 от Крумовград. Той изрази становище, че "болярите" са били господари на терена, като определи получения резултат като "кражба". 

"Не мисля, че беше равностойна срещата. Абсолютно съм убеден, че не беше равностоен мач. На 1000% съм убеден! Кражба в шест и 15. В кавички го казвам "кражба". Победиха ни с една ситуация - 0:1. И ни победиха! Абсолютна кражба! С една ситуация ни взеха мача. Но те така играят последните три-четири мача, победиха ни, стабилни са, поздравления. Ние натискахме, не можахме да финализираме добре ситуациите си", коментира Луканов. 

"Липсва ни нещо наистина, нашият вратар въобще не попадаше в кадър. Стараем се, тренираме, дори отделяме повече внимание на атаката, отколкото на защитата. И чакаме. Ще видим каква ще е целта, не знам каква ще е целта. Спортно-технически остава първото място, но има и други фактори. Да хвърля яснота? И аз нямам яснота, нищо не мога да хвърля", добави треньорът на Етър.

Втора лига - сезон 2022/2023