Красимир Балъков ще бъде човекът, който ще инспектира първата в България фензона по европейски стандарти, която отваря врати за започващото европейско първенство във Франция. Легендарният халф, прославил своето и името на България в Европа и целия свят, винаги е бил любимец на феновете покрай футболната магия, която им подарява. Имал е много незабравими срещи със запалянковците, виждал е и отношението на клубове, федерации и институции, което се демонстрира към феновете из Европа.

Именно Краси Балъков ще провери условията и ще покаже какво да очакват българските привърженици на футбола от специалната фензона в София, разположена на стадион „Юнак” между националния стадион „Васил Левски“ и метростанция „Стадион Васил Левски“.

Ден преди откриването на Евро 2016 магичният плеймейкър ще раздава и „пасове” на журналисти и фенове, като им разкрие своите очаквания от предстоящите футболни битки във Франция. На 9 юни от 11 часа Балъков ще разведе представителите на медиите из официалната фензона в София за европейското първенство. А после ще даде и първите си прогнози.

Предварителните прогнози за футболните запалянковци у нас са, че ги очакват специални емоции на специално място – стадион „Юнак” беше пригоден и модернизиран, за да предложи пълноценно изживяване и комфорт на посетителите.