Световен феномен в секса подлуди французите. Не става въпрос обаче за изтънчен плейбой или палав жребец, а за вибратор. Секс играчката носи името Супер Виктор и е популярна по цял свят. В секс шоповете на Острова например тя се продава на цена 95 паунда. Какво общо обаче има вибраторът Супер Виктор с футбола и откриващото се европейско първенство във Франция тази вечер? Случайно или не талисманът на Евро 2016 носи същото име - Супер Виктор. Той е момче, което обича да играе футбол със своите приятели. Малкият супергерой е облечен в цветовете на знамето на Франция, с №16 на фланелката. Той притежава невероятни сили и "може да лети благодарение на магическите си обувки".

В анкетата за избора на името на талисмана са участвали 107 790 души, което е над десет пъти повече от гласувалите за името на талисмана на Евро 2012. Останалите възможни имена за талисмана на европейското във Франция бяха Голикс и Дриблу. За Супер Виктор са дали гласа си 51 781 души, за Гоаликс - 29 331 души, а за Дриблу - 26 678 потребители.

Маркетинг специалистите на УЕФА отричат името на талисмана да има нещо общо със секс играчката. Медиите в Европа обаче питат, за какво ли са си мислили французите, докато гласували за името Супер Виктор...