Селекционерът на Уелс Крис Коулман заяви, че изцяло вярва в отбора преди полуфинала на Евро 2016 срещу Португалия. Специалистът смята, че играчите му са наясно с какво се иска от тях. Той няма притеснения и относно титулярния състав, въпреки наказанията на двама от основните играчи - Аарън Рамзи и Бен Дейвис.

"Имам доверие на всички момчета. Те са наясно с изискванията, влизат със същата настройка и аз нямам притеснения относно това кой ще започне като титуляр. Рамзи е един от най-добрите играчи на европейското, но има кой да го замести", каза Коулман на пресконференцията преди мача.

"Отстъпваме на Португалия по много показатели. Понякога се получава грозен мач, но трябва да си готов на всичко, за да останеш в мача", добави още специялиста.

"Правилната тактика е ключът към победата. Трябва да се концентрираме върху своята игра. Роналдо е един от най-добрите в света, но Португалия има и други козове. Разчитаме на отборни действия, както го правим през целия турнир. Не е необходимо Бейл да ми казва как играе Роналдо. Гледаме го доста години и отлично знаем какво може той", каза Крис Коулман.