Нападателят на Русия Александър Кокорин ще получи сексуална награда, ако успее да вкара минимум два гола на Евро 2016. Той не успя да го направи при равенството 1:1 с Англия, но днес му предстои нов шанс. В 16 часа Сборная излиза срещу Словакия в среща от група В на европейското първенство. След това руснаците имат още един мач от груповата фаза – срещу Уелс.

Офертата идва от популярната порноактриса Алина Хенеси. Руските медии припомнят, че през 2015 година тя също обеша секс маратон на Кокорин, ако отбележи пет гола в местното първенство. Тогава Анатоли се разписа само веднъж.

Сега тигрицата в леглото обяви, че дава нова възможност на футболиста да се изяви.

„Стори ли го, аз съм негова за цели 16 часа. Каквото пожелае, това ще правим. Само трябва да се разпише два пъти на терена. Пред него са два мача, а защо не и повече, ако се класираме за осминафиналите”, заяви Алина, по чийто тяло въздишат и прегръщат хиляди мъже.

"Тя е опасна и адски привлекателна. Кокорин трябва да е най-големият идиот, ако не се вземе ръце след подобна оферта. На негово място всеки друг ще вкара не два, а 22 гола", коментират в интернет привърженици на руския национален отбор по футбол.

Самият Кокорин категорично отказва коментар по темата.