Селекционерът на Англия Рой Ходжсън бе разочарован след нулевото равенство срещу Словакия, оставило отборът му на второ място в Група "В" на Евро 2016.

"Това бе много притеснителна нощ. Напълно заслужавахме да спечелим срещата. И в трите си мача в групата бяхме доминиращият отбор. Ще бъдем критикувани, че имаме толкова притежание на топката и не вкарахме гол, не мога да го отрека. Ще дойде времето, когато ще реализираме възможностите си и скоро някой отбор ще си изпати", каза селекционерът.

"Ще почакаме и ще видим. На осминафинал сме и ще опитам за следващия ни мач да съм сигурен, че няма просто да контролираме играта, но и ще отбелязваме голове", добави той.

"Разочароващо е. Отново водихме играта и отново не се възползвах ме от възможностите, но вярвам, че имаме играчи, които могат и ще отбелязват голове. Натанийл Клайн изнесе много добър мач, както и Джордън Хендерсън. Те доказаха, че имаме страхотен състав. Завършихме мача с Уелс с Даниел Стъридж и Джейми Варди напред и всички казаха, че това са добри смени", допълни Рой Ходжсън.