Защитникът на Словакия Мартин Шкъртел обеща да направи и невъзможното, за да опази английския нападател Даниел Стъридж. Двата тима играят тази вечер последните си мачове от група В на Евро 2016 с начален час 22:00.

Двамата са не само съотборници, но и приятели в Ливърпул.

„Приятелството остава на една страна. Можем да бъдат такива извън терена, но не и по време на двубоя. Ако питате Даниел, той ще ви отговори по същия начин. Аз трябва да дам най-доброто от себе си за моя отбор. И ако това означава, че ще трябва да фаулирам Стъридж, тогава аз ще го направя", каза 31-годишният Шкъртел на пресконференция преди двубоя в Сент Етиен.

Англия има 4 точки, докато Словакия и Уелс са с по 3. Последен е тимът на Русия с една точка.

По същото време тази вечер „братушките” играят с Гарет Бейл и компания.

"Трябва да бъдем готови да играем добре, защото в първите два мача Англия показа, че е един от най-силните отбори”, добави бранителят, който е играл под ръководството на Рой Ходжсън в Ливърпул.

"Времето, което Ходжсън прекара в Ливърпул, не беше много успешни за клуба, но аз го оценявам много високо, защото в моите очи той е класен мениджър. Ходжсън свърши чудесна работа с Англия в квалификациите за Евро 2016 и продължава да го прави и тук", добави словакът.