Селекционерът на Русия Леонид Слуцкий не скри огромното си разочарование от отпадането от Евро 2016 след унизителната загуба с 0:3 от Уелс в последния и за двата тима мач от група „B” на турнира.

„Трябва да се извиня на всички фенове. Днес играхме много зле и си заслужихме загубата. Отстъпвахме на съперника по всички показатели и сме много разочаровани”, бяха първите думи на Слуцкий след поражението от „драконите”.

 „Гарет Бейл ни показа как стават нещата. На нас ни липсваше много. Това не беше нищо, ние можем да играем много по-добре. Поемам пълната отговорност за това, че не се получи. Аз подготвих тима”, допълни руският специалист.

"Смятам, че след Европейското е необходимо друг да подготвя в бъдеще отбора, за важните турнири, които очакват Русия в скоро време," каза още Слуцкий пред руските медии.

След загубата Русия завърши на последно място в групата само с една точка, а Уелс финишира първи с 6 точки и ще играе на осминафиналите срещу някои от третите отбори от групите „А”, „C” или „D”.