В навечерието на първия полуфинал от Евро 2016 двама от най-успешните играчи на "Еврофутбол" дават своите прогнози за сблъсъка между Португалия и Уелс. Прочетете коментарите на големите познавачи само в БЛИЦ СПОРТ.

Николай НИКОЛОВ (София, на 27 г.)
"Смятам, че Португалия най-после ще запише победа на Евро 2016. Прогнозирам 3:1, като това ще бъде вечерта на Кристиано Роналдо. Нани също е класен играч и очаквам да изпъкне. А и на Уелс няма да им стигнат силите. Португалия е фаворит и едва ли ще пропусне да се  класира на финал. Време му е на Роналдо да изиграе силен мач на Европейското."

Прогнозите на Николай Николов:
Точен резултат: 3:1 за Португалия
Сбор голове - домакин: 3
Сбор голове - гост: 1
Минута на първия гол в мача: 16 мин.
Първо полувреме/краен изход: 1/1
Метод на елиминиране: Победа за домакина в редовното време

 Димо АЛЕКСАНДРОВ (43-годишен, от София):
 "Прогнозирам отпадане на Португалия, а и вече им е време да приключват с Евро 2016. Няма  как да продължат с пет равенства. Не заслужават да се класират напред, до момента нищо не са  направили. Уелс са ми по-симпатични. По принцип бях за хърватите, но след като отпаднаха  предпочитам уелсците да отидат на финала вместо Португалия. Смятам, че няма да има гол или най-много да си вкарат по един и да се стигне до продължения. В тях Уелс ще отбележи и ще елиминира Португалия. Кристиано Роналдо не ми харесва, а и същото е мнението на голяма част от приятелите ми, с които гледаме мачовете."

Прогнозите на Димо Александров:
Точен резултат: 0:0
Сбор голове - домакин: 0
Сбор голове - гост: 0
Първо полувреме/краен изход: Х/Х
Метод на елиминиране: Победа за госта в продълженията