Част уелските национали сами провалиха плановете си за лятото със силното си представяне на Евро 2016. Това стана ясно след признанията на Крис Гънтър и Нийл Тейлър.

Крис Гънтър трябваше да бъде кум на сватбата на брат си в сряда в Мексико. Тези планове обаче претърпяха промяна, тъй като Уелс победи Северна Ирландия и се класира за четвъртфиналите на европейското първенство и в петък ще трябва да играе срещу Белгия.

След мача със Северна Ирландия Гънтър публикува съобщение в „Туитър“, в което обяви, че продава самолетни билети до Мексико и сватбен костюм.

„Брат ми Марк беше планирал сватбата си още преди Уелс да се класира на европейското първенство. Сигурен съм, че церемония ще има. Аз няма как да присъствам. Вероятно всички ще станат свидетели на първата в историята реч на кума, проведена по „Скайп“, призна десният бек на „драконите“.

Левият бек Нийл Тейлър също провали плановете си. Той има закупен билет за концерта на Бийонсе, който трябва да се проведе в Кардиф точно 24 часа преди мача на Уелс срещу Белгия. 27-годишният играч на Суонзи няма да може да присъства на музикалното шоу на американската изпълнителка.