Тотален хаос е настъпил в националния отбор на Германия броени дни преди началото на Евро 2020. Голяма част от играчите на „бундестима“ са се възпротивили на тактическите планове на селекционера Йоахим Льов.

61-годишният специалист планира по време на европейското първенство да използва тактическа схема 3-5-2. Това не се е харесало на голяма част от играчите, особено на тези от Байерн.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Мануел Нойер, Никлас Зюле, Серж Гнабри, Леон Горецка, Йошуа Кимих, Томас Мюлер и Лирой Сане са настояли да се играе с четирима бранители, тъй като това била отработена формация. Те са получили подкрепата и на други футболисти от немския национален тим, пише „Билд“.

Най-тиражираното германско издание поставя въпроса дали Льов ще успее да укроти съблекалнята, тъй като му остава само един месец на поста. Специалистът, извел Германия до световната титла през 2014 г., напуска селекционерския пост, който заемаше в продължение на 15 години. Вече е ясно, че негов наследник ще бъде доскорошният треньор на Байерн Ханзи Флик.