Елиминациите на първенството на Стария континент по футбол стартират в събота и домакинският фактор (почти) ще изчезне. Германия избегна на косъм отпадането, но пък налетя на Англия. Но поне мачът е на „Уембли”, където Бундестимът обича да печели исторически победи. Но ако това е дербито на базата на старите лаври, Белгия – Португалия на „Ла Картуха” в Севиля е с най-сериозна заявка за зрелище №1 на осминафиналите.

WINBET отново ще предложи ексклузивни възможности за играчите на сайта winbet.bg специални бонуси за всяка среща от осминафиналите. Междувременно продължава и вторият етап от турнира WINBET Grande,  в който общият награден фонд е чудесните 100 000 лв. За феновете на залозите „на живо“ все още е валидно предложението на WINBET за 20 лв. бонус безплатен залог при залог от поне 20 лв. и с минимален коефициент 1.30. За познавачите пък са предложенията за ежедневни Специални пазари за първенството на Стария континент и MiniJack за 5000 лв.

Всички промоционални предложения на WINBET за първенството на едно място.

Уелс – Дания: Датската приказка ще продължи в Амстердам
Една победа стигна на Дания да излезе от предварителната група и сега приказката ще продължи в Амстердам. Идеите на уелския селекционер Роб Пейдж да няма наказани за осминафиналите отидоха по дяволите след изгонването на Итън Ампаду срещу Италия. Освен него ще липсват и феновете, защото Нидерландия отказа достъпа на уелски граждани до територията си. В историята на това съперничество никога не е имало равенство (6-0-4, 9:6 в полза на Дания) и коефициентът на WINBET за нарушаване на тенденцията е 3.30. Иначе фаворит за място на четвъртфинал е Дания с коефициент 1.86 за победа в редовното време.

Италия – Австрия: Италия не е допускала гол вече 1055 минути
Италия е един от трите отбора, които на загубиха нито точка дотук в първенството и един от двата тима, които не са допуснали гол. И резонно, на Апенините всички вече говорят за титла, която обаче ще трябва да дойде без домашния комфорт на „Стадио Олимпико”. Австрия вече постави рекорд, стигайки за първи път до осминафинал, и всичко оттук нататък ще е бонус за тях. Вундертимът винаги е бил удобен съперник съперник за Италия (5-2-0, 11:6) и в събота на „Уембли” едва ли ще е по-различно. За победа на Италия WINBET дава коефициент 1.50 и понеже никой не е вкарал на „скуадрата” вече 1055 минути, опцията „Австрия общ брой голове под 0.5” за 1.75 се набива на очи.

Нидерландия – Чехия: Чехия с нов ляв защитник заради наказанието на Боржил
Заради един гол Чехия налетя на най-резултатния отбор на Евро 2020, който е и с ден аванс откъм времето за възстановяване. При нивото на съперниците, за Нидерландия груповата фаза бе като тренировъчен лагер със състезателен характер и формата на тима вървеше по възходяща с всеки следващ мач. „Оранжевите” влизат в елиминациите с подплатени огромни амбиции, а Чехия ще е без наказания ляв бек Боржил, който от средата на 2019-а е несменяем на този пост. И точно в тази зона действа нидерландското откритие на шампионата Дензел Дъмфрис. Победата на „лалетата” WINBET оценява на 1.72, а нищо чудно чешките проблеми в защита да се проявят в „Нидерландия общ брой голове над 1.5” с коефициент 1.75.

Белгия – Португалия: Белгия с 22 победи в последните си 26 мача
Белгийците решиха да спазят феърплея (или пък почувстваха нужда да докажат, че могат да победят когото си поискат с колкото с поискат) и вместо да си изберат поток, налетяха на Португалия. Без дузпите на Роналдо европейските шампиони отдавна щяха да са сдали трона, но в Севиля ще е трудно по две причини: Първо, Португалия бе разнищена по фланговете от Германия, а точно там Белгия е страшна и второ, „Червените дяволи” имаха два дни повече за почивка и плюс това играха с много от резервите си срещу Финландия, докато за Роналдо&Co. мачът с Франция бе „на кило кръв и метър кожа“. Белгия спечели 22 от последните си 26 мача (голова разлика 80:15!!!) и логично е фаворит в този осминафинал. Коефициентът на WINBET за тяхна победа е 2.48, а „Белгия общ брой голове над 1.5” за 2.40 също е привлекателно.

Хърватия – Испания: Доколко ще липсва наказаният Ловрен?
Бускетс се завърна след COVID-изолацията и Испания се прероди. Да, самодеструктивната Словакия не може да е мерило, но 5:0 винаги звучи впечатляващо. И така, на трето поредно Евро Испания ще срещне Хърватия. Световните вицешампиони се измъкнаха втори от група “D”, но освен Шотландия, в последните си 12 мача са победили само „страшилищата” Кипър и Малта. Ловрен е наказан, което вероятно ще наложи Чалета-Цар да дебютира на шампионата. Но експериментът с него и Вида в центъра на защитата не завърши добре в контролата срещу Белгия на 6 юни. Коефициентът на WINBET за победа на Испания е 1.65, а тъй като Унай Симон допусна само един гол, и то при съмнителни обстоятелства, може би ще ви изкуши „Хърватия да отбележи – Не” за 2.05?

Франция – Швейцария: Швейцария не е побеждавала „петлите” от 29 години
В този мач всичко освен победа на Франция ще е сериозна изненада. Но селекцията на Дешан въпреки първото място в група “F” е разочарование на фона на гръмките очаквания и статута на фаворит №1 за европейската титла. Швейцария се люшка между крайностите, а дори срещу Турция защитата стоеше доста нестабилно. От поражението в приятелски мач на прага на Евро 1992 Франция е 3-4-0, 11:4 срещу този съперник. WINBET оценява шансовете за нова победа на световните шампиони на 1.51. А може да харесате и „Франция да победи на нула” за 2.20.

Англия – Германия: Англия има много сметки за разчистване с Бундестима
На „Уембли” в понеделник ще е ден за екзорсизъм. Или поне така се надяват феновете на Англия. Преди 25 години Германия бе осакатена откъм състав, но докара нещата до дузпи и ликуваше. И понеже историята обича да си прави перверзни шеги грешникът от 26 юни 1996 г., Гарет Саутгейт, получи неочакван шанс за изкупление. Неговата Англия версия 2021 играе супер икономично. Островитяните вкараха два гола с пет удара за 270 минути на турнира, но пък са един от двата тима, в чиято мрежа топка не се е спирала. Ако Англия не спечели срещу Германия във вторник, сигурно няма да го направи никога на голям шампионат. Коефициентът на WINBET за победа на домакините е 2.55, а срещу продължения и дузпи можете да се подсигурите с „Да се класира Англия” за 1.80.

Швеция – Украйна: Дебют за Украйна в елиминации на европейско първенство
Последни по ред, а и вероятно по значение. Осминафинал, който възбужда интереса на малцина извън участващите страни. Заради неумението си да се отбранява при статични положения, Украйна трябваше да трепери до последния ден за мястото си на осминафинал. Шведите също не блеснаха в защита срещу Полша, но попадението на Клаесон в допълнителното време им даде първото място в група „Е” и ден повече за почивка. Преди девет години на домашното европейско Украйна спечели с 2:1, но тогавашният голмайстор Шевченко сега е на треньорската скамейка. Швеция е фаворит на WINBET с коефициент за победа 2.30, но равенството (3.15) няма да е изненада.

*Коефициентите са валидни към 3:00 ч. на 25 юни 2021 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!