В последния състезателен ден от груповата фаза на първенството на Стария континент по футбол, WINBET отново предлага допълнителни възможности за регистрираните потребители на сайта winbet.bg. Специалните бонуси днес включват безплатни завъртания за избрани игри и безплатни залози за LIVE Казино, отново определени в зависимост от крайния резултат в срещите.

 Всички промоционални предложения на WINBET за първенството на едно място. 

От 19:00 часа Словакия посреща Испания в последен мач от предварителна група „Е“. В мача Единичен, предварителен залог от поне 20 лв. при коефициент от минимум 1.30 може да донесе до 50 безплатни завъртания за играта Majestic Forest, но само в случай на равен резултат в мача. Играчите с квалифициращи залози могат да разчитат на сигурни 20 безплатни завъртания в играта. Ако в мача бъде отсъдена дузпа, това ще добави още 10 завъртания към бонуса, автогол в срещата ще добави още 10 завъртания, а същото ще се случи и ако бъде даден червен картон. Важни детайли: Няма значение на какъв пазар е поставен квалифициращият залог и дали е печеливш, за да бъде получени бонус залогът. Победа за един от отборите обаче би означавала, че бонуси няма да бъдат присъждани.

Всички подробности за това предложение.

Със същия начален час, ще се проведе и другата среща в групата Швеция – Полша. Предложението на WINBET за този мач е за бонус от до 50 безплатни завъртания за играта Retro Style при победа на Швеция и до 50 безплатни завъртания за играта до 50 безплатни завъртания за играта Aztec Glory при победа на Полша. Отново, за квалифициращи ще бъдат зачетени  единични предварителни залози за мача на стойност минимум 20 лв. и поставени при коефициент от поне 1.30. При равенство в срещата бонуси няма да бъдат присъждани.

Всички важно за това предложение.

 Предвижданията на WINBET за последните срещи в групите на първенството. 

От 22:00 часа са срещите, с които ще приключат мачовете в т. нар. „Група на смъртта“ – група „F“. Предложението на WINBET за мача Германия – Унгария е за до 50 лв. в безплатни залози за играта  Deal or No Deal в секцията LIVE Kазино на winbet.bg при равен резултат от срещата. В този случай, потребителите с квалифициращи залози, тоест единичен, предварителен залог на стойност поне 20 лв. и коефициент минимум 1.30, могат да разчитат на сигурни 20 лв. бонус за безплатни залози и по още 10 лв. бонус ако в срещата бъде даден червен картон, бъде отсъдена дузпа или бъде отбелязан автогол. Победа за един от двата отбора ще означава, че бонуси няма да бъдат присъждани.

Всичко за правилата и условията на това предложение.

По същото време в Будапеща, ще играят отборите на Португалия и Франция. Победа на Португалия ще донесе на потребителите с квалифициращи залози до 50 лв. бонус за играта Lightning Dice, a победа на Франция  – 50 лв. бонус за играта Lightning Roulette. Бонуси няма да бъдат присъждани, а ко мачът завърши наравно.

Всичко за това предложение.

Бонусите за тези срещи ще бъдат заредени в игралните профили на потребителите на winbet.bg с квалифициращи залози до един час след края на срещата и потребителите имат 24 часа да ги употребят. Няма допълнителни условия за усвояването на евентуални парични печалби от бонус игрите и потребителите могат да разполагат с тях както намерят за добре.