Тежки клетви и заплахи за живота получава нападателя на Испания Алваро Мората, който до този момент е големия грешник за "Ла Фурия" на Евро 2020. Той направи куп пропуски срещу Полша (1:1), а в мача със Словакия (5:0) пропиля дузпа.

“Получих такива обиди и заплахи, че не успях да мигна в продължение на 9 часа. Някои хора казваха “дано децата ти да умрат”. Разбирам, че ме критикуват заради липсата на попадения. Вероятно не си върша добре работата, но хората трябва да се поставят на мое място и да разберат какво е да чуваш такива неща по твой адрес. Когато се случи някаква трагедия, тогава вече казват, че си бил добър човек. ОК, сега съм добре, но може би преди години щях да понеса това много зле", разказа Мората, който има трима сина. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

“Когато вляза в хотела, оставям телефона настрана, за да не чета социалните мрежи. Притеснява ме обаче, че чувам тези неща за жена ми и децата и на стадиона. Налага се да посещавам и психолога на националния ни отбор. Това помага. Хубаво е да има някой, който да те изслуша, когато се нуждаеш от това. Съотборниците ми се подиграват, че ходя на психолог, но с него мога да говоря и за това”, добави нападателя на Испания.