Пред огромен проблем бяха изправени организаторите на Евро 2020 преди изиграването на срещите от финалната четворка на "Уембли" в Лондон. 

Оказа се, че здравните власти в страната няма да премахнат ограничението за 10 дни карантина за влизащите в страната, което означава, че Дания, Испания и Италия ще могат да разчитат само на свои сънародници, които към момента живеят на Острова.

Карантината може да бъде съкратена до 5 дни, ако човекът, пристигащ в страната се подложи на няколко допълнителни теста и те са отрицателни.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

В същото време карантината беше отменена за представители на бизнес компании, идващи в Англия по работа.

Местните медии припомнят, че глобата за нарушаване на карантината е 10 хиляди британски лири, а също така граничните власти си запазват правото да не допуснат хора, които отказват да се подложат на карантина.

УЕФА и английското правителство все пак продължават преговорите за допускане на до 2500 души, които да бъдат в специални зони с контролиран достъп, което би означавало, че съперниците на Англия на полуфинала и евентуалния финал биха се радвали на скромна подкрепа от около 1000 души.