Първият кръг в групите на Евро 2020 донесе предимно логични развръзки. Единствената сериозна изненада бе победата на Финландия в Копенхаген в мач, помрачен от случката с Кристиян Ериксен. Днес започват вторите срещи от предварителните групи на Евро 2020 и Финландия започват поредицата с мач срещу тим, чиито фенове се радват на всяко тяхно поражение!

Продължава и първият етап от турнира WINBET Grande, в който общият награден фонд е чудесните 100 000 лв. За феновете на залозите „на живо“ все още е валидно предложението на WINBET за 20 лв. бонус безплатен залог при залог от поне 20 лв. и с минимален коефициент 1.30. За познавачите са предложенията за ежедневни Специални пазари за първенството на Стария континент и MiniJack за 5000 лв. Всички промоционални предложения на WINBET са описани в пълни подробности ТУК.

Финландия – Русия: Цяла Русия залага срещу националите си
Цяла Русия…ликуваше след загубата от Белгия, защото мнозина се облажиха от безхаберната игра на селекцията на Станислав Черчесов. Най-много критики отнесоха Шунин и Семьонов, но ако за втория има алтернатива, то резервните вратари Дюпин и Сафонов са с общо един мач с националната фланелка. Тъй че Шунин ще е в рамката колкото и дълго да продължи руското участие на шампионата. Финландия би Дания в мач, в който нищо нямаше значение след драмата с Ериксен. Русия е фаворит на WINBET с коефициент 1.65, но ако домакините изобщо спечелят, нищо във формата им (1:1 с Полша, 1:0 с България, 0:3 с Белгия) този месец не говори за резултатност. Залогът „Русия общ брой голове под 1.5” се предлага за 1.75

WINBET има и специално предложение за този мач – единичен залог от поне 20 лв., поставен преди мача при коефициент от минимум 1.30, може да донесе до 50 безплатни завъртания за играта Flaming HOT Extreme при победа на Финландия или до 50 безплатни завъртания за играта Versailles GOLD при победа на Русия. Подробностите за това предложение са публикувани на winbet.bg.

Турция – Уелс: За Уелс трите точки изглеждат задължителни
Турците удържаха 55 минути в Рим, но рухнаха бързо след автогола на Демирал. Южните ни съседи се отчетоха с един мизерен точен удар и остават загадка в нападение. Уелс измъкнаха точка от Швейцария без да убедят, че я заслужават и при предстоящото пътуване до Италия победата в сряда е задължителна за тях. Иначе, нищо чудно да потеглят за дома след мача във Вечния град. В този мач обаче невъзможен изход няма. Победата на Турция е оценена на 2.36, докато успехът на островитяните е с коефициент 3.25. Но при превъзходството на Уелс на втория етаж „Уелс да отбележи – Да” при 1.50 изглежда вероятно.

Италия – Швейцария: Домакините са фаворит, но хиксът няма да е изненада
Италианските медии се размечтаха за подвизи след 3:0 над Турция и ако се съди по периода между 55-ата и 80-ата минути – имат основание. Но да не се пропуска, че две от попаденията дойдоха след автогол и след подарък от турския вратар. Швейцарците имат ден по-малко за възстановяване, а освен това трябваше да прелетят 3000 км и да сменят три часови зони, което не е за пренебрегване. Италия категорично е фаворит в мача и WINBET дава коефициент 1.61 за победа на „скуадрата”. Но тактическо равенство ще подкрепи плановете за продължаване и на двата отбора. Помислете и върху „Общ брой голове под 2.5” за 1.64.

Украйна – Северна Македония: Западните ни съседи със статут на твърд аутсайдер
Украинците бяха съавтори на шедьовъра на шампионата досега, но наивността в защита им костваше загубата от Нидерландия. Македонците пък оправдаха подозренията, че нямат място на първенството, допускайки гол след тъч срещу Австрия. При наличието на Мауро Тасоти като помощник на пейката на Украйна, грешките от първата среща могат да бъдат отстранени, докато талантът на македонците няма как да се повиши за три дни. Коефициентът на WINBET за победа на Украйна е 1.64, а не е проява на излишна смелост и „Украйна  хендикап 0:1” за 2.65.

Дания – Белгия: Белгия може да си позволи реверанс, ако поиска
Датчаните бяха шокирани след драмата с Ериксен и загубата от Финландия е разбираема. Докато белгийците биха Русия на ходом и с немалка част от дубльорите. Домакините са в тежка психологическа ситуация, но съперникът държи положението в групата под контрол и може да си позволи реверанси. Ако поиска. Коефициентът за Белгия е 2.07, а WINBET предлага „Двоен шанс Дания или равенство” при коефициент 1.70.

Нидерландия – Австрия: „Оранжевите” с осем поредни срещи с поне два отбелязани гола
„Оранжевите” предложиха истински емоционален ролъркоустър на феновете си и единствено бързото мислене на Дензел Дъмфрис спаси трите точки срещу Украйна. Играта в защита на Нидерландия породи много въпроси, най-вече представянето на Тимбър. Домакините обаче трудно ще пропуснат да спечелят трите точки и WINBET предлага коефициент 1.59 за победа на селекцията на Франк де Бур. Интересен залог е още „Двата отбора да отбележат гол – Да” за 1.81.

Швеция – Словакия: Шведски играч не е вкарвал на европейско от девет години
В равенството в Севиля остана незабелязан фактът, че шведски играч не е вкарвал гол на европейско вече повече от шест часа игрово време (единственият гол през 2016-а вкара ирландецът Киърън Кларк в собствената си врата). И въобще не е сигурно, че серията ще приключи в петък, защото Словакия, с изключение на едно заспиване в 46-ата минута, бе отлично организирана срещу Полша. Швеция (на книга) е фаворит в Санкт Петербург и WINBET приема залози за победа на скандинавците при коефициент 1.83. Но ако сте настроени авантюристично можете да пробвате дали сухата шведска серия ще продължи. Шансовете за „Швеция да отбележи – Не” са оценени на 3.60.

Хърватия – Чехия: Хърватия има сметки за уреждане с петгодишна давност
Най-трудният за прогнозиране мач в кръга. Хърватите изглеждаха примирени срещу Англия и сякаш предимно се стремяха да не си развалят головата разлика. Докато геният на Патрик Шик за десет минути донесе първата победа на Чехия на финали от 2012-а насам. Преди пет години в Сен Етиен, два гола в последните 15 минути спасиха точката за чехите. Този път може и да нямат подобен късмет. Коефициентът на WINBET за победа на Хърватия е 2.18.

Англия – Шотландия: Англия с 16 победи в последните си 17 домакинства
Това изглежда като най-сигурната единица във втория кръг на груповата фаза. Най-вече заради представянето на „гайдарите” срещу Чехия и допуснатият гол от центъра. С изключение на протоколния бараж за европейското през 1999 г., Шотландия няма особен успех на „Уембли” и не би трябвало точно в петък да постигне такъв. Коефициентът за победа на Англия е скромен – 1.34. По-предизвикателни са 2.00 за „Англия -1.5” и 1.70 за „Англия чиста мрежа”.

Унгария – Франция: Франция е 12-3-2 откакто спечели световната титла
Унгария игра организирано в защита, но не устиска срещу Португалия. Франция беше пестелива, но взе своето срещу Германия. Домакините едва ли ще имат много по-различна тактика в събота, но световните шампиони не са отбор, който играе за един човек. Франция е безспорният фаворит в мача и за победа WINBET предлага рекордно ниския за кръга коефициент 1.31. По-предизвикателните залози са „Франция да победи на нула – Да” за 1.90 и „Франция чиста мрежа – Да” за 1.75.

Португалия – Германия: Нова загуба ще засили Германия към елиминацията
Конвенционалното мислене казва „Германия не може да загуби два пъти за четири дни у дома”. Но Германия с три удара за 90 минути срещу световния шампион като нищо може да загуби и от европейския. Само дето на Португалия от вторник ще ѝ е трудно да повтори резултата на французите. Роналдо и компания яхнаха късмета в Будапеща, но бяха надъхани и от невероятната атмосфера. Докато в Мюнхен ще е гробница. На световното преди три години Германия в подобна ситуация записа епична победа срещу Швеция. Бундестимът е фаворит на WINBET с коефициент 2.34, но не е ясно кой ще бележи. В Мюнхен не се чака особено резултатен мач и „Общ брой голове под 2.5” за 1.75 изглежда резонен залог.

Испания – Полша: Испания най-после тренира в пълен състав
При испанците петте дни самоизолация без тренировки заради позитивния COVID тест на Серхио Бускетс си проличаха отчетливо. Шведският бетон не бе пробит, но публиката в Севиля показа отлична култура и освирквания въпреки нулевото равенство нямаше. Надеждите, че Полша ще изглежда по-добре, отколкото на световното преди три години, бързо отидоха по дяволите. Левандовски не получи никаква подкрепа от съотборниците си, повечето от които не можеха да уцелят чисто топката. На всичкото отгоре и Криховяк е наказан за гостуването в Севиля след двата жълти картона. Победата на Испания изглежда сигурна (коефициентът на WINBET е 1.37), както и „Полша да отбележи – Не” за 1.90.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!