Фен на английския национален отбор е паднал от един от балконите на "Уембли" малко след началото на днешния мач между Англия и Хърватия от група „D“ на Евро 2020 и е хоспитализиран в тежко състояние. „Трите лъва“ спечелиха срещата с 1:0.

Инцидентът вече се разследва от УЕФА. Това потвърди говорителят на стадиона. Повече подробности относно състоянието и самоличността на пострадалия мъж засега не се посочват.

"Видяхме краката му да минават през бариерата и след това той падна и се удари в земята и не помръдна. Един човек близо до нас, който видя цялото нещо, се разплака“, коментира  привърженик на „трите лъва“ пред английските медии.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Не го видях, но говорих с някои от момчетата на полувремето. Те бяха травмирани. Той е паднал от балкона към седалките и бетона“, споделя пък друг запалянко.

„Можем да потвърдим, че зрител е паднал от трибуните непосредствено след началото на мача между Англия и Хърватия на стадион" Уембли“. На зрителя е оказана медицинска помощ на място и след това е откаран в болница в тежко състояние. Ще продължим да работим с УЕФА, за да гарантираме, че въпросът е напълно разследван и продължаваме да наблюдаваме ситуацията", заяви говорител на „Уембли“.