Руският модел Таня Мирошина бе една от красавиците на трибуните на Евро 2020, която изуми цял свят. Външният вид на блондинката накара милиони мъже да въздишат по нея на трибуните и пред телевизорите на континенталното първенство.

Мирошина бе на всички мачове, които се играха в Санкт Петербург, но "сборная" не се класира за елиминационната фаза. Въпреки това тя придоби световна слава и последователите ѝ се увеличават всеки час.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Рускинята успя да направи реклама и на българския шампион Лудогорец. Тя публикува снимка с фланелка на "орлите", а към нея тагна националния отбор на България. 

Разбира се, веднага се появиха фенове на други родни отбори, които агитираха тя да облече фланелки на Левски и ЦСКА.

БЛИЦ се свърза с Мирошина, която разкри от къде има фланелка на Лудогорец и каква е връзката с българския шампион.

"Фланелката на Лудогорец е направен специално за мен от мой приятел от клуб. Познавам се с няколко от играчите на отбора. Но не съм посещавала все още мачове, но планирам да го направя. Гледала съм само националния отбор на България", сподели блондинката пред БЛИЦ.

Изненадващо тя обясни, че не е подкрепяла Русия на Евро 2020.

"Не подкрепях Русия на европейското. Мисля, че в Русия не тренират добре, а самите футболисти не ги е грижа за спорта. На Евро 2020 подкрепям Словакия", обясни Мирошина.