Делегация на Байерн е пристигнала снощи в Лондон заради евентуалния трансфер на Хари Кейн. Главният изпълнителен директор Ян-Кристиан Дреезен и техническият директор Марко Непе ще се срещнат с боса на Тотнъм Даниел Леви.

Те ще отправят трета и подобрена оферта за капитана на Англия за сумата от 87 милиона евро (96 милиона долара) плюс допълнителни бонуси.

Като се има предвид как Леви умее да изстисква клубовете, искащи негови играчи, шансът да има сделка сега не е много голям. Според прогнозите хитрият шеф на Тотнъм ще изчака колкото се може повече, преди пазарът да затвори в края на август. Целта е ясна – да се спечелят колкото се може повече пари. Така че – голямото доене от негова страна не само, че не е свършило, но тепърва предстои. Говори се, че Леви ще иска минимум 100 милиона паунда.

Договорът на Хари Кейн с „шпорите“ изтича през юни догодина. Той обаче не иска да го подновява. Интерес към него има още и от ПСЖ, бяха се появили информации и за Барселона.

Най-напорист за подписа на голмайстора обаче е треньорът на Байерн Томас Тухел. Германецът е обявил пред началниците си, че иска на всяка цена да види Хари с червената фланелка на „Алианц Арена“.  Кейн, който на 28 юли навърши 30 години, също гледа към баварската столица. Но съдбата му е в ръцете на Леви…