Ето как прогнозираха мача представителите на Еfbet Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Байерн се развихри за убедителен успех с 5:1 при гостуването си на Унион Берлин в мач от 30-ия кръг на германската Бундеслига. Леон Горетцка, Хари Кейн, Томас Мюлер на два пъти в юбилейния си мач№400 в елита и Матис Тел се разписаха за баварците, а почетният гол за берлинчани бе дело на Йорбе Вертесен в самия край.

В 29-ата минута Леон Горетцка запази самообладение и откри резултата с удар, като топката се отби в напречната греда. В добавеното време на първата част Хари Кей отбеляза поредния си гол от началото на сезон, след като изпълни много добре пряк свободен удар.

След почивката в 53-ата минута Ерик Максим Чупо-Мотинг сложи топката на десния крак на Томас Мюлер, а той с удар от близко разстояние не пропусна за 0:3. Девет минути след това домакините допуснаха грешка в разиграването. Топката стигна до Кейн, който след това изведе Матис Тел в наказателното поле, а той не остави шансове на Фредерик Рьонов за 0:4.

В 66-ата минута Томас Мюлер вкара второто си попадение в срещата, след като засече хубаво центриране на Горетцка за 0:5, а в последната 90-а минута от редовното време Йорбе Вертесен вкара почетен гол за Унион. Домакините изпълниха тъч, Вертесен успя да стигне до топката, след което не остави шансове на Мануел Нойер с мощен удар за крайното 1:5.

След успеха си Байерн е втори с 66 точки. "Железните" са на 14-ата позиция с 29 пункта и все още не са гарантирали оставането си в елита.

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА!