Бившият български национал Илия Груев ще трябва да черпи спортния директор на Байер (Леверкузен) Руди Фьолер, като бившият световен шампион с Германия ще определи каква да бъде почерпката. Това стана ясно по време на специална дискусия относно новия сезон в германския футбол и отборите от Рейнската област.

Срещата с присъствие на фенове в Дюселдорф беше организирана от местното издание „Райнише пост“. Останалите гости бяха спортният директор на Борусия (Мьонхенгладбах) Макс Еберл, изпълнителният директор на Кьолн Йорг Шмадке и треньорът на Фортуна (Дюселдорф) Фридхелм Функел.

Груев присъства в ролята си на треньор на втородивизионния Дуисбург, но закъсня и се извини: „Съжалявам. В нашия отбор, който закъснее си плаща. Имате почерпка от мен.“

„Добре, но ние ще определим какво ще почерпиш“, контрира Руди Фьолер, който през 1990 година беше част от тима на ФРГ, спечелил световната титла в Италия.

В същото време стана ясно, че Илия Груев ще подари един кашон с кафе на редакцията на „Райнише пост“ като извинение за закъснението си.